Näin helppoa se on:

1.

Hanki
Salaattimestari vaunu

2.

Valitse
herkulliset tuotteet

3.

Tarjoa
Asiakkaillesi makunautinto

Kiinnostaako konsepti? Ota yhteyttä

Täydennä
valmisruokatarjontaa SalaattiMestarilla

SalaattiMestari on itsepalveluperiaatteella toimiva salaattibaari, jossa asiakas on oman salaattinsa kokki. Asiakas kerää tuoreista ja raikkaista raaka-aineista itselleen mieleisen salaatin ateriaksi tai lisukkeeksi, punnitsee ja maksaa ostoksen kassalla. Salaatilla on yksi kilohinta riippumatta siitä, mitä asiakas salaattiinsa valitsee.

Salaattimestari kärry

Työkalut
kannattavuuden laskentaan ja salaattivaunun suunnitteluun *

Tilaa
omasta järjestelmästä tai Freshin verkkokaupasta *

 
*) Vaatii tunnukset, jotka toimitetaan kaikille SalaattiMestari-asiakkaille

Salaattibaarin runsas valikoima
tuoreita vihanneksia ja hedelmiä

Helppous ja terveellisyys ovat kuluttajille tärkeitä asioita. Siksi SalaattiMestari on houkutteleva ja trendikäs lisä kauppasi valmisruokatarjoomaan. Voit itse valita runsaista vaihtoehdoista, millaisen SalaattiMestari-makumaailman kasviksia, hedelmiä, juustoja, kanamunaa, kalaa ja lihaa haluat asiakkaillesi tarjota. Hankimme kauden parhaat raaka-aineet suoraan sopimusviljelijöiltä täydennettynä sesongin mukaan myös ulkomaisilla kasviksilla.

SalaattiMestari tarjoaa
tuottavimmat neliöt

SalaattiMestari on mielenkiintoinen lisä tuoresalaattitarjontaan. Se antaa ison tuoton pieneltä alueelta. Noin kahden neliön ala tuottaa jopa 200 000 euron vuosimyynnin. Tiheät toimitukset varmistavat, että tuotteet ovat aina tuoreet ja hävikki minimissään. Valmis markkinointikonsepti ja aktiivinen kuluttajamarkkinointi tukevat kauppaa tuottavan liiketoiminnan varmistamiseksi.

&

Fresh Corner –
Tunnet aidon tuoreuden

Fresh Corner -salaattitiskin tuoreus ja runsaus tuo asiakkaita ja lisää myyntiä. Tuotteiden asianmukainen käsittely ja ruokahalua lisäävä esillepano houkuttelee asiakkaita päivästä toiseen.

salaattikuva

Fresh Servant

Kaikki yhdeltä kumppanilta


Kun valitset SalaattiMestarin, yksi kumppani huolehtii kaikesta. Saat samasta paikasta laadukkuutta ja tuoreutta henkivän salaattivaunun, valmiiksi pilkotut tuoretuotteet ja rasiat. Salaattiraaka-aineet tulevat Fresh Servantilta valmiiksi pilkottuina. Suunnitelma ja tuotteiden tilaaminen tapahtuu helposti suunnitteluohjelmalla.

Annamme aluksi ohjeistuksen salaattibaarin ylläpitoon ja järjestämme henkilökunnalle aloitusvalmennuksen sekä jatkossa säännöllisiä lisäkoulutuksia. Konseptiin kuuluu omavalvontasuunnitelma. Ohjaamme ja tuemme henkilökuntaa, jotta salaattibaarista tulee kannattavaa liiketoimintaa ja tavaravirrat pysyvät hallinnassa.

Kehitämme konseptia jatkuvasti yhteistyössä asiakkaiden kanssa luovien ideoiden ja palautteen mukaan.

 

SalaattiMestari palveluksessanne
Kiinnostaako konsepti?
ota yhteyttä

Voit toki ottaa yhteyttä myös suoraan

Rami Kahlos
Asiakkuuspäällikkö
040-713 8677

Petri Tähtinen
Asiakkuuspäällikkö
045-139 3844

www.fresh.fi