SalaattiMestari tarjoaa

Nauti raikkaista salaattihetkistä

Ole oma kokkisi! SalaattiMestari on salaattibaari, jonka kuvun alta paljastuu monipuolisten makujen maailma kasviksia, hedelmiä, juustoja, kananmunaa, kalaa ja lihaa sekä kastikkeita. Voit poimia salaatin vaikkapa lounaaksi tai lisukkeeksi mielihalusi mukaan – joko samat suosikit tai erilaisen salaatin jokaiselle päivälle. Helppoa, herkullista ja terveellistä. Mitä muuta sitä hyvältä ruoalta enää kaipaisikaan? Tämä salaatti on kuin kotona tehty.


SalaattiMestarin salaattibaari
Salaattibaarin kuukauden tuote

SalaattiMestarin kuukauden tuote
Maalaisperunasalaatti

Sadonkorjuun makuja lautaselle rakennat salaatista, savulohesta ja maalaisperunasalaatista. Piristystä salaattiin tuovat myös oliivit sekä punasipuli.

Salaattibaarista herkut
hetkeen kuin hetkeen

Lounaaksi, piknikille, matkaevääksi, päivällispöydän piristykseksi, juhlapöytään, retkelle. Salaatti kulkee helposti mukanasi sinne, missä haluat sen nauttia. Runsas tuotevalikoima antaa loputtomat mahdollisuudet erilaisten salaattien luomiseen makusi ja sesongin mukaan. Annamme myös esimerkkejä salaateista, jos päätöksen tekeminen runsaan salaattibaarin äärellä on kerrassaan mahdotonta.

Puhdasta ruokaa
Alkuperä

Hyvät suhteet sopimusviljelijöihin ja oma suora tuonti takaavat korkealaatuiset raaka-aineet ja tuotteiden tuoreuden. Varsinkin kotimaiset vihannekset ovat lähellä sydäntämme. Hankimme kunkin sesongin parhaita tuotteita ilman välikäsiä suoraan viljelijöiltä, joiden laatuvaatimukset ovat yhtä korkealla kuin meillä.

Meille on erittäin tärkeää tuntea myymiemme tuotteiden alkuperä sekä pitkäjänteisesti rakentaa yhteistyötä aina pellolta pöytään saakka. Tuotevalikoimaa täydennämme monipuolisuuden ja sesonkien mukaan myös ulkomaisilla vihanneksilla. Lue lisää Fresh-lähiruoasta Pohjanmaalta.fi sivustolta.

 

 

SalaattiMestari palveluksessanne
Voimmeko auttaa?

Voit toki ottaa yhteyttä myös suoraan

Rami Kahlos
Asiakkuuspäällikkö
040-713 8677

Petri Tähtinen
Asiakkuuspäällikkö
045-139 3844

www.fresh.fi